2009-08-10 15:01:05• hírek • Szatmar.ro

Sikeres zárás, kérdéses folytatás

A Mikola legyőzte a Tasnádot, de nem tudja, melyik osztályban folytatja.

Utolsó felkészülési mérkőzését vívta a Mikolai Turul labdarúgó csapata a hétvégén, a vendég ezúttal a Tasnádi Unirea volt. A két együttes idén nyáron egyszer már megmérkőzött egymással, akkor a megye harmadik legnagyobb településén a vendégek 4-0 arányban nyerni tudtak.

Ezúttal is a tavalyi bajnok Mikolai Turul diadalmaskodott, ám ezúttal „csak" 2-1 arányban. A hazaiak góljain Mihovic és Micas osztozkodhat.

Ugyanakkor az együttes háza táján továbbra is nagy a bizonytalanság, hisz egyelőre talány, a játékosok melyik osztályra készülnek: oda, ahová teljesítmény szerint tartoznak, azaz a harmadik osztályra, vagy oda, ahová anyagi hátterük lehetővé teszi indulásukat, azaz a negyedikre.

A már sokszor említett Temes megyei befektetőt ezúttal vasárnap estére várták a csapat vezetői, ám Dobos Csaba klubelnök elmondta, csapata „valószínűleg, de nem biztos", hogy a harmadik osztályban kezdi meg a szezont.

Az viszont biztos, hogy infrastrukturális akadálya nincs, hogy  a Turul a harmadik osztályban szerepeljen, mivel  a Román Labdarúgó Szövetség küldöttei erre alkalmasnak minősítették a pályát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: